колеги дайте ми някакъв авариен начин за отваряне на предна лява врата какво и стана изведнъж не иска да се отвори и това си е.В затворено положение свалих кората(не питайте как само аз си знам) и немога да видя нищо нередно,но имам чувството че лостчето за заключване не стига до най-горно положение.
Известие
Collapse
No announcement yet.
вратата заяде
Collapse
X
-
а
На мен зимата ми замразваха вратите ... отварях ги с клещи , издарпвам бутона с клещите и така няколко пати и се оправяха .. на другата сутрин пак така , ако някои може да помогне ...Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
Първоначално публикувано от наскатае батка от Петрич съм.Едно отваряне ще ми излезе 60-70 лвА в момента тва е сериозна сума за мен.Дай някакъв съвет плс,Махнал сам кората и имам поглед над ключалката ама нямам идея ко да правя
Направи ми снимки на бравата.Ще се опитам по снимки да ти обясна.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
врати
В тая връзка кой, къде, кога и срещу колко и какви бири може да окаже морална и идеологическа подкрепа и съчувствие за отваряне на двете задни врати на Суперката, че сега съм с двувратка?
Проблема е, че с централното не моа ги отворя. Лявата поне на ръка става, ма дясната хич.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Взимаш 2 каси и след втората вече ще ти е все едно дали ще я къртиш,режеш с флекса или ще им теглиш по един шев да стане завинаги двувратка.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Ако беше от старите няма проблем да ти я отворя,но със съперка не съм се пробвал.Най-вероятно ще трябва да се чупи кората или да се сваля задната седалка.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
И в крайна сметка какво стана отоврихте ли вратата ?
Все си мисля че един автоключар може да ти я отвори и да я оправи срещу 20-50 лв според зависи кой колко взима - на мене ми вземаха 25лв да я отворят и да ми монтира новата външна дръжка - това преди 2 години .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
В с;учая не ти е нужен ключар.Става дума за задна врата.трябва ти човек който го е правил и човек който познава добре механизмите на колата.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Колегата пише предна лява т.е. шаферската врата .
Първоначално публикувано от наската Покажи съобщениеколеги дайте ми някакъв авариен начин за отваряне на предна лява вратаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
В тая връзка кой, къде, кога и срещу колко и какви бири може да окаже морална и идеологическа подкрепа и съчувствие за отваряне на двете задни врати на Суперката, че сега съм с двувратка?Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеАз говорех за това мнение.Това с предната врата е старо.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
10Х за съветите. Не искам да троша кората. Поне не още. Дайте някой свестен ключар, който ще свърши работата читаво и когото да не се наложи да сритам ако го видя да се гаври с Баба Алфа. Или поне да държи на бой...Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
Comment